AQUA AURA – livet på bølgers gang!

Et husbåt AQUA AURA er et konspet av det mobile liv, utviklet av det latviske selskapet “Ponton”.

 

Prosjekt AQUA AURA ble skapt ut av enkle og stabile prinsipper:

 

* Stabilt og klart utrykt design          

* Absolut praktisk

* 100% sikker

* Høy kvalitet

* Miljøvennlig

 

Hovedprinsippet som ligger bak skapelse av huset AQUA AURA er valgfrihet, fordi det består av sammenhengende og kompatible moduler. Huset er lett å fjerne og like lett transportere og montere på et annet sted - både på LAND og på VANN. Huset er egnet ikke bare for liv, men også for eksempel en kafé, camping, bad eller et kontor - det kommer an på dine behov og ønsker!

 

Vi tilbyr 4 typer husbåter:

 

Vi tilbyr 4 typer hus på jord:

 

АА84 – felles areal 84 m² (12,0 m x 7,0 m)

АА84S – felles areal 84 m² (med sauna)

АА42 – felles areal 42 m² (7,0 m x 6,0 m)

АА42S – felles areal 42 m² (med sauna)

 

А84 – felles areal 84 m² (12,0 m x 7,0 m)

А84S – felles areal 84 m² (med sauna)

А42 – felles areal 42 m² (7,0 m x 6,0 m)

А42S – felles areal 42 m² (med sauna)

 

Pris på ferdilagt areal: 700-1000 euro/ m² (avhengig av type).

Pris på vannbrygger 200-350 euro/ m².

Det trengs ingen godkjenning, prosjekt eller fundament.

Ikke skattepliktig.

floating house, Et hus AQUA AURA
Et hus AQUA AURA

Fellesareal av hovedbygning på vann- betongbrygger– kan variere etter behov. Ytre vegger, bærende vegger, skillevegger, tak, gulv – limtre prosuert av tysk firma Hütteman Holz GmbH&Co.KG. Taktekking - PVC membran. Trevinduer og dører er skapt av designer.

 

Et hus AQUA AURA bygges uten bruk av syntetiske/kunstige materialer. Det består av standarde sammenkoblede moduler. I lokalene er det gjennomført et finish av høy kvalitet (gjentatt sliping og lakkering av vegger). I avpussing er det brukt øko maling og materialer fra selskapet Remmers®.. Badet kan utstyres med sanitæranlegg av Premium type. Gjør plavdoma ingen motor, men det kan lett flyttes ved hjelp av en slepebåt. Husbåten har ingen motor, men kan lett flyttes ved hjelp av en slepebåt.

Hus AQUA AURA
Hus AQUA AURA

Hus AQUA AURA er et eksklusivt og miljøvennlig bygget hus som også gir mulighet til å oppleve livet på vannet, oppfylle et ønske om å plassere et hus ikke bare på bredden av en elv eller innsjø, men også rett på vannet. Husbåtens fordel er allsidighet, kvalitet på materialer, design og mulighet til å føre et aktivt liv (dykke, fiske, vannski, wakeboard eller jet ski, praktisk fortøyning av en yacht eller motorbåt).


Dette huset kan gi komfort som tilsvarer et hus bygget på landet. Huset kan være utstyrt med alt nødvendig for liv: kjøkken, innebygde sanitæranlegg, elektrisk og sanitærutstyr, badstue, bad, stue, soverom, etc.


Varmesystemet i huset AQUA aura kan skapes ved hjelp av automatiske pellet peis som sikrer maksimal effektivitet (98%), der det brukes kvalitetsbrenselpellets.

Et hus AQUA AURA har svært lavt strømforbruk. Elektrisitet kan gis av generatoren eller strømforsyningssystem fra kyst. Du kan også installere alternative energikilder som for eksempel solcellepaneler eller vindturbiner som er lagt på taket. Det er en mulighet for å etablere et autonomt biologisk rensende system, samt tilkobling til land kommunikasjon.