AQUA AURA - elämä aaltokeinulla

AQUA AURA -vesitalo on latvialaisen Ponton -yhtiön kehittämä mobiilielämän käsite.

 AQUA AURA projekti on kehitetty perustuen yksinkertaisiin ja vakaisiin periaatteisiin:

* vakava ja selkeästi ilmaistu muotoilu 

         

* täydellinen käytännöllisyys


* 100% turvallisuus

* korkea laatu


* luonnonystävällisyys

 

 

AQUA AURA -talon tärkein periaate on valinnanvapaus, sillä se koostuu muutamista yhteen sopivista yksiköistä. Talo helposti puretaan ja yhtä helposti muutetaan ja asennetaan toiselle paikalle - sekä maahan, että veteen. Talo sopii sekä asuintaloksi, että kahvilaksi, leirintäalueeksi, saunaksi sekä jopa toimistoksi. Lopputarkoitus riippuu vain sinun tarpeista ja tahdosta.


Tarjoamme vesitalon 4 tyyppiä:

 

АА84 – kokonaispinta-ala 84 m2 (12,0 m x 7,0 m)

АА84 S – kokonaispinta-ala 84 m2 (toimitukseen kuuluu sauna)

АА41 – kokonaispinta-ala 42 m2 (7,0 m x 6,0 m)

АА42 S – kokonaispinta-ala 42 m2 (toimitukseen kuuluu sauna)

 

Tarjoamme maatalon 4 tyyppiä:

 

А84 – kokonaispinta-ala 84 m2 (12,0 m x 7,0 m)

А84 S – kokonaispinta-ala 84 m2 (toimitukseen kuuluu sauna)

А42 – kokonaispinta-ala 42 m2 (7,0 m x 6,0 m)

А42 S – kokonaispinta-ala 42 m2 (toimitukseen kuuluu sauna)

 

 

Asuinpinta-alan hinta on 700-1000 euroa/m2(toimitukseen kuuluvista esineistä riippuen).

Kellukkeen uivan osan hinta on 200-350 euroa/m2.

Ei tarvitse lupaa, projektia eikä perustusta.

Ei veroteta.

Päärakennuksen pinta-ala vedellä voi muuttua tarpeen tullen. Ulkoseinät, kantoseinät, väliseinät, katot ja lattia on tehty saksalaisen Hütteman Holz GmbH & Co.KG -yhtiön valmistamasta liimapuupalkeista. Katon päällysteenä on PVC-membraani. Puuikkunat ja -ovet ovat muotoilijan suunnittelemia.


AQUA AURA talo valmistetaan tekomateriaaleja käyttämättä. Se koostuu toiseen liittyvistä tyyppiyksiköistä. Sisätiloissa on tehty laadukkaasti sisätöitä (seinien monikertainen kiillotus ja lakkaus). Sisätöissä käytetään luonnonystävällisiä Remmers® -yhtiön maaleja ja materiaaleja. Tarpeen tullen kylpyhuone ja vessa varustetaan Premium-luokan esineillä. Vesitalossa ei ole omaa moottoria, kuitenkin hinaaja-alus voi helposti siirtää sen paikasta toiseen.

AQUA AURA on ainutlaatuinen ja luonnonystävällisesti rakennettu talo, joka tarjoaa mahdollisuuden koeta vedellä asumista ja toteuttaa tahdon sijoittaa oman talosi joen tai järjen rannan lisäksi myös suoraan vesistön keskelle. Vesitalon etuja ovat monitoimisuus, materiaalien laatu, muotoilu ja mahdollisuuksia aktiiviseen ajanviettämiseen (sukeltaminen, kalastus, vesisukset, vesiskootteri tai wakeboarding, mukava moottori- tai purjeveneen laiturointi).


Kyseinen talo tarjoaa sinulle samoja mukavuuksia kuin maahan rakennettu talo. Talon voi varustaa kaikilla kunnon asumiseen tarvittavilla: keittiö, sisäänrakennettuja kodinkoneita, sähkölaitteet LVI-laitteisto, sauna, kylpyhuone, vierashuone, makuuhuoneet, taloustarviketilat.


AQUA AURA -talon lämmitysjärjestelmä voi perustua puupellettitakkaan, joka takaa parhaan hyötysuhteen (jopa 98%) ja polttoaineena käyttää vain korkeanlaatuisia puupellettejä.


AQUA AURA -talo on erittäin vähäkulutteinen energiaan nähden. Sähköä toimitetaan omasta generaattorista tai rantaan kytketyllä kaapelilla. Talon voi varustaa myös vaihtoehtoisilla energialähteillä, esim. kattoon asennettavilla aurinkopaneeleilla tai tuulivoimaloilla. On mahdollista myös asentaa itsenäisen puhdistuslaitoksen niin kuin liittää talon rannalla oleviin viemäriin.